Ma, Di, Do 9:00 - 14:30 + Za (even weken) 10:00 - 17:00 06 - 248 16 162

Kinder Fotografie

“Opgroeiende kinderen, we vergeten vaak hóe snel het gaat. Met kinder fotografie leg je dat mooie moment van nú voor altijd vast.

Kinder fotografie
Kinder fotografie is een hele brede categorie en omvat eigenlijk alle kindjes vanaf de leeftijd van 1 jaar.

Peuters, kleuters, tieners en zelfs pubers. Of je nou een mooie portretfoto wilt, een broer/zussen foto of een mooie gezinsfoto, ook dan ben je bij mij van harte welkom!

Kinder fotografie voor iedere leeftijd
Elke leeftijd heeft wel iets leuks en ik zie het als uitdaging om van elk kind mooie en spontane foto’s te kunnen maken. Soms is daar wat geduld en aanmoediging voor nodig, soms zitten er onverwachtse natuurtalentjes tussen.

Voordeel is dat ik zelf ook kinderen heb in verschillende leeftijdscategorieën, dus de nodige ervaring heb en vaak goed in kan schatten welke benadering het beste bij welk kind past.

Fotografie studio Almere
Ik fotografeer in een studio aan huis. Niet alleen heb ik daar een mooie ruimte tot mijn beschikking, maar daar kan ik ook de omstandigheden (bijvoorbeeld de temperatuur) zo optimaal mogelijk maken en heb ik bovendien alle benodigdheden en accessoires binnen handbereik. Om het daglicht toch iets te ondersteunen maak ik bij het fotograferen gebruik van een grote daglichtlamp waarmee ik een mooie zachte belichting creëer die past bij het fotograferen van kindjes.

Ook is het mogelijk om een kinder fotoshoot op locatie te reserveren. Ik heb inmiddels een ruime “collectie” aan mooie buitenlocaties in Almere. Denk hierbij aan het strand, het bos, of juist in de stad.

Voor het fotograferen van kinderen neem ik gemiddeld ca. 1 uur de tijd. Dit omdat de aandacht spanne van kleine kinderen nou eenmaal niet enorm is. En bij oudere kinderen heb ik aan een uur ook zeker meer dan genoeg omdat deze kinderen veel beter te sturen zijn en sneller inspelen op gegeven aanwijzingen.

Het beste resultaat bereik je wanneer kinderen zich een beetje op hun gemak voelen. Ik zal dan ook altijd eerst de tijd nemen om dit te bereiken voordat we beginnen.

Nabewerking fotoshoot
Na afloop van de fotoshoot ga ik zo snel mogelijk voor jullie aan de slag en zal de foto’s eerst op basisniveau nabewerken. Deze foto’s komen uiteindelijk in lage resolutie en met logo in jullie persoonlijke web-album waar jullie je uiteindelijke keuze in kunnen maken.

De door jullie geselecteerde foto’s zal ik daarna nog een keer heel secuur nalopen en in de nabewerking de laatste puntjes op de i zetten. Daarna komen de foto’s zo snel mogelijk jullie kant op!

Bekijk mijn portfolio voor voorbeelden van kinder fotografie