Ma, Di, Do 9:00 - 14:30 + Za (even weken) 10:00 - 17:00 06 - 248 16 162

Cake Smash Fotografie

"Zo’n eerste verjaardag is voor jullie kindje, maar zeker ook voor jullie als ouders, een ontzettend bijzondere dag die zeker groots gevierd mag worden!"

Een Cake Smash fotoshoot vind meestal plaats vlak voor de eerste verjaardag van jullie kindje. Maar kan natuurlijk ook na de verjaardag nog gepland worden. Zo’n eerste verjaardag is voor jullie kindje, maar zeker ook voor jullie als ouders, een ontzettend bijzondere dag die zeker groots gevierd mag worden! En dat kan met een Cake Smash fotoshoot waarbij ik deze feestelijke gebeurtenis voor jullie vast zal leggen als mooie herinnering voor later. Ook worden de foto’s van een Cake Smash fotoshoot vaak gebruikt op bijvoorbeeld de uitnodiging voor het verjaardagsfeestje van de jarige job. Cake Smash fotoshoot Een Cake Smash fotoshoot bestaan bij mij eigenlijk uit 3 losse delen: Een gedeelte waarin jullie kindje even kan wennen aan mij, mijn camera en de vreemde omgeving. Spelenderwijs maak ik dan wat leuke foto’s zonder taart, maar wel met de ballonnen en slingers. Deze foto’s zullen dus ook al heel feestelijk zijn. Daarna volgt het Cake Smash gedeelte met de taart, waar we ruim de tijd voor nemen. De taart kan door mij geregeld worden. Ik laat hem dan door een professionele bakster maken. Zij maakt jullie taart geheel op maat, naar jullie wensen en in elk denkbaar thema. Ben je nou zelf heel creatief en wil je de taart liever zelf maken, of ken je zelf iemand die dit voor jullie wil doen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.

De fotoshoot wordt afgesloten met een badder sessie. Ik heb een onwijs leuk ‘ouderwets’ badje op pootjes (een van de pronkstukken van mijn collectie!) maar ik heb ook leuke teilen in verschillende kleuren waar kindjes heerlijk in kunnen spetteren. Deze badder sessie is bij kindjes namelijk minstens zo populair als het taart gedeelte en levert dan ook geweldige foto’s op! Plus… je krijgt als ouder je kindje weer helemaal Zwitsal schoon mee naar huis!!

Een Cake Smash fotoshoot is altijd inclusief decoratie, versiering en outfit(s). Al mag je een leuke outfit natuurlijk ook altijd zelf meenemen! Boek je bij mij een Cake Smash fotoshoot, dan zullen we vooraf contact hebben om een en ander af te stemmen, kleuren en een eventueel thema te kiezen en een mooie taart uit te zoeken.

Fotografie studio Almere
Ik fotografeer in een studio aan huis. Niet alleen heb ik daar een mooie ruimte tot mijn beschikking, maar daar kan ik ook de omstandigheden (bijvoorbeeld de temperatuur) zo optimaal mogelijk maken en heb ik bovendien alle benodigdheden en accessoires binnen handbereik. Om het daglicht toch iets te ondersteunen maak ik bij het fotograferen gebruik van een grote daglichtlamp waarmee ik een mooie zachte belichting creëer die past bij het fotograferen van kindjes.

Voor het fotograferen van een Cake Smash fotoshoto neem ik gemiddeld ca. 1 uur de tijd. Omdat ze door het kliederen met de taart en het badderen al best veel indrukken krijgen, is dit ook meer dan genoeg. Ze zijn ten slotte nog maar (bijna) 1 jaar.

Nabewerking fotoshoot Na afloop van de fotoshoot ga ik zo snel mogelijk voor jullie aan de slag en zal de foto’s eerst op basisniveau nabewerken. Deze foto’s komen uiteindelijk in lage resolutie en met logo in jullie persoonlijke web-album waar jullie je uiteindelijke keuze in kunnen maken.

De door jullie geselecteerde foto’s zal ik daarna nog een keer heel secuur nalopen en in de nabewerking de laatste puntjes op de i zetten. Daarna komen de foto’s zo snel mogelijk jullie kant op!

Bekijk mijn portfolio voor voorbeelden van Cake Smash fotografie