Ma, Di, Do 9:00 - 14:30 + Za (even weken) 10:00 - 17:00 06 - 248 16 162

De mooiste momenten van jullie kleintje...

Voor altijd vastgelegd als een herinnering voor later

zwangerschapsfotograaf-almere

Zwangerschapsfotografie

Een zwangerschap is een mooie en bijzondere tijd. Uit ervaring weet ik echter dat het vastleggen van je mooie bolle buik er helaas toch nog wel eens bij inschiet. Graag zou ik dit dus voor jullie doen door middel van een zwangerschapsfotoshoot. Mooie foto’s van jouw zwangere buik is namelijk niet alleen voor jezelf leuk om te hebben maar ook voor jouw kindje zullen dit later erg waardvolle foto’s zijn.  Zeker op het moment dat zij zelf ouder zullen gaan worden. 

lees verder

Newborn Fotografie

Deze vorm van fotografie specialiseert zich in het fotograferen van pasgeboren baby’tjes  en vindt plaats wanneer het kindje tussen de 5 en 15 dagen oud is.
In deze periode slapen babytjes namelijk nog veel en redelijk diep. Daarnaast nemen ze dan ook nog vaak de natuurlijke opgekrulde houding aan die ze in de buik van hun mama hadden. Dit zorgt ervoor dat baby’tjes bij het fotograferen makkelijker in een mooie en comfortabele houding te positioneren zijn.

lees verder

Baby Fotografie

Onder babyfotografie versta ik het fotograferen van een baby’tje in het eerste levensjaar.
Hierin zijn heel veel variaties te verzinnen.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld een baby’tje van een paar maanden oud, een baby’tje dat al op zijn/haar buik kan liggen of een baby’tje dat zelfstandig kan zitten. Voor deze laatste variant bestaan ook daadwerkelijk een term: een Sitter-Sessie!

lees verder

Cake Smash Fotografie

Een Cake Smash fotoshoot vind meestal plaats vlak voor de eerste verjaardag van jullie kindje. Maar kan natuurlijk ook na de verjaardag nog gepland worden. Zo’n eerste verjaardag is voor jullie kindje, maar zeker ook voor jullie als ouders, een ontzettend bijzondere dag die zeker groots gevierd mag worden! 

lees verder

Kinder Fotografie

Kinderfotografie is een hele brede categorie en omvat eigenlijk alle kindjes vanaf de leeftijd van 1 jaar.
Peuters, kleuters, tieners en zelfs pubers. Of je nou een mooie portretfoto wilt, een broer/zussen foto of een mooie gezinsfoto, ook dan ben je bij mij van harte welkom!

lees verder

 

"Baby'tjes, nog zo klein en puur. Zachte voetjes waar nog nooit op gelopen is"

Contact mij

“Herinneringen die je later wilt hebben, moet je nu maken”