Ma, Di, Do 9:00 - 14:30 + Za (even weken) 10:00 - 17:00 06 - 248 16 162

Zwangerschaps Fotografie

"Jouw mooie bolle buik vastgelegd voor later is een mooie herinnering voor jullie als gezin"

Een zwangerschap is een mooie en bijzondere tijd. Uit ervaring weet ik echter dat het vastleggen van je mooie bolle buik er helaas toch nog wel eens bij inschiet. Graag zou ik dit dus voor jullie doen door middel van een zwangerschapsfotoshoot. Mooie foto’s van jouw zwangere buik is namelijk niet alleen voor jezelf leuk om te hebben maar ook voor jouw kindje zullen dit later erg waardvolle foto’s zijn. Zeker op het moment dat zij zelf ouder zullen gaan worden. Een zwangerschapsfotoshoot plan je het beste rond de 32-35 weken zwangerschap. Over het algemeen ben je rond deze periode nog mobiel maar heb je wel al een mooie zichtbare bolle buik. Zwangerschapsfotoshoots plan ik op dit moment nog alleen op een buiten locatie in Almere. Helaas is mijn studio te klein om een zwangerschap mooi vast te kunnen leggen. Ik heb inmiddels in Almere een mooi aanbod aan prachtige buitenlocaties waar we af kunnen spreken. Strand, bos, park, Almere heeft veel mooie plekjes die perfect zijn voor een fotoshoot!

Ook heb ik een ruime keuze uit prachtige zwangerschapsjurken in verschillende modellen en verschillende kleuren, zodat er voor iedereen wel iets bij zit. Maar eenvoudige foto’s in eigen kleding is natuurlijk ook gewoon mogelijk. In de praktijk wordt het vaak een combinatie van deze 2 stijlen.

Overigens heb ik ook altijd een inklapbare omkleed cabine bij me zodat je voldoende privacy hebt bij het wisselen van kleding. Voor het fotograferen van een zwangerschap neem ik gemiddeld ca. 1 uur de tijd. Dit is ruim voldoende om (indien gewenst) 2-3 jurken te fotograferen en daarnaast ook nog foto’s in eigen kleding te kunnen maken.

Ik maak met liefde ook wat foto’s van jullie als gezinnetje. Foto’s met een verliefde papa en mama of een trotse grote broer of zus vind ik persoonlijk ook altijd om te smelten!

Nabewerking fotoshoot Na afloop van de fotoshoot ga ik zo snel mogelijk voor jullie aan de slag en zal de foto’s eerst op basisniveau nabewerken. Deze foto’s komen uiteindelijk in lage resolutie en met logo in jullie persoonlijke web-album waar jullie je uiteindelijke keuze in kunnen maken.

De door jullie geselecteerde foto’s zal ik daarna nog een keer heel secuur nalopen en in de nabewerking de laatste puntjes op de i zetten. Daarna komen de foto’s zo snel mogelijk jullie kant op!

Bekijk mijn portfolio voor voorbeelden van zwangerschapsfotografie